Contabilitate de gestiune

Contabilitate de gestiune O contabilitate de gestiune bine organizată vă va ajuta să analizați costurile și rezultatele activității desfășurate astfel încât să luați măsuri eficiente de creștere a profitabilității activității firmei pe care o reprezentați.

Prezentare Serviciu

Contabilitatea de gestiune implică înregistrarea în evidența analitică a intrărilor și ieșirilor de stoc, evidența gestionară global-valorică sau cantitativ-valorică a stocurilor.

Ea are ca scop urmărirea în detaliu a gestiunii interne, calcularea costurilor de producție, de vânzare, de achiziții, de transfer etc.

Misiunea noastră

În funcție de nevoile de business ale companiei dumneavoastră, desfășurăm servicii de contabilitate de gestiune precum cele de mai jos, fără a ne limita însă la acestea:

  • Înregistrarea intrărilor de mărfuri sau materii prime; 
  • Întocmirea fișelor de magazie;
  • Întocmirea balanței stocurilor;
  • Întocmirea rapoartelor de gestiune;
  • Înregistrarea importurilor și exporturilor;
  • Înregistrarea ieșirilor de produse finite, de mărfuri sau servicii.

Contabilitatea de gestiune este un serviciu esențial pentru o companie care își dorește să cunoască situația cheltuielilor directe și indirecte. 

Prosperitatea firmei dumneavoastră depinde de serviciile de contabilitate, oferite nu doar de profesioniști, dar și de responsabili în acest domeniu. Așadar, fie că reprezentați un PFA sau un SRL, toate entitățile legale au nevoie de un expert contabil competent și asumat, pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor și în conformitate cu legislația aflată în vigoare.  

Optim Tax Accounting își asumă responsabilitatea și garantează pentru operarea corectă a documentelor și pentru corectitudinea înregistrărilor, încadrarea în termenele de depunere a declarațiilor fiscale și pentru îndeplinirea altor obligații în legătură cu instituțiile statului.

Echipa noastră iubește ceea ce face iar clienții noștri știu acest lucru!

Cu ce vă putem ajuta?

Pentru orice informație legată de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Părerea clienților noștri
Cauți o firmă de contabiliate potrivită afacerii tale?

Alege Optim Tax Accounting