Contabilitate și evidență contabilă

Contabilitate și evidență contabilă Deciziile din sfera financiară, contabilitatea și evidența contabilă sunt cele care asigură succesul unei afaceri sau declinul acesteia prin înregistrarea sistematică a informațiilor privind situația patrimonială și a rezultatelor obținute.

Prezentare Serviciu

Este deosebit de important pentru orice tip de afacere, indiferent de mărimea acesteia, să i se urmărească evoluția și situația financiară, pentru a reuși să se mențină un anumit nivel competitiv. 
Luarea deciziilor importante în cadrul unei afaceri începe cu date financiare fiabile, prezentate corect. Serviciile de contabilitate oferite de societatea noastră vă permit să transformați numerele în informații exacte, semnificative și obiective.

Misiunea noastră

În funcție de nevoile de business ale companiei dumneavoastră, desfășurăm servicii de contabilitate și evidență contabilă precum cele de mai jos: 

 

  • Înregistrarea contabilă a documentelor primare
  • Întocmirea balanței de verificare
  • Întocmirea registrelor contabile obligatorii prevăzute de legea contabilității
  • Întocmirea declarațiilor de impozite și taxe prevăzute de legislația în vigoare
  • Întocmirea, verificarea și certificarea situațiilor financiare
  • Servicii complete de contabilitate în partidă simplă pentru P.F.A.
  • Calculul impozitului pe dividende, întocmirea și depunerea declarațiilor privind impozitul pe dividende
  • Refacere evidențe contabile

Prosperitatea firmei dumneavoastră depinde de serviciile de contabilitate oferite nu doar de profesioniști, dar și de responsabili în acest domeniu. Așadar, fie că reprezentați un PFA sau un SRL, toate entitățile legale au nevoie de un expert contabil competent și asumat, pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor și în conformitate cu legislația aflată în vigoare.  

Optim Tax Accounting își asumă responsabilitatea, respectă încadrarea în termenele de depunere a declarațiilor fiscale și pentru îndeplinirea altor obligații în legătură cu instituțiile statului.

Echipa noastră iubește ceea ce face iar clienții noștri știu acest lucru! 

Cu ce vă putem ajuta?

Pentru orice informație legată de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Părerea clienților noștri
Cauți o firmă de contabiliate potrivită afacerii tale?

Alege Optim Tax Accounting