Despre noi

Optim Tax Accounting – firma de contabilitate Cluj cu viziune și experiență, oferim servicii de contabilitate, consultanță fiscală, administrare de personal și consultanță înființare firme în județul Cluj.

Optim Tax Accounting este o societate cu capital integral privat, membră CECCAR, ceea ce înseamnă că echipa noastră este formată din profesioniști: experți contabili și consultanți fiscali care își exercită meseria cu profesionalism, asumare și curaj. 

Ne plac relațiile de lungă durată. Așadar, colaborarea pe care o veți avea cu noi îmbină pragmatismul cu încrederea: abordarea noastră pragmatică vă va ajuta să gestionați afacerea atât pe termen scurt, cât și pe termen lung iar încrederea ne va ajuta să stabilim relații de lungă durată. Datorită experienței pe care am acumulat-o de-a lungul celor 3 ani de existență, putem nu doar anticipa sau preveni, dar și rezolva orice fel de problemă.

 

despre firma optim tax accounting

De ce să alegi Optim Tax Accounting

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea îndeplinirii obligațiilor fiscale în legătură cu instituțiile statului.

Informare

Va ținem la curent cu noutățile legislative pentru a putea beneficia de oportunități fiscale.

Soluții optime

Primiți soluții la orice spețe fiscală, asumate de un expert contabil/ consultant fiscal.

Misiunea noastră

Misiunea noastră, ca firmă de contabilitate Cluj, a fost să ajutăm la punerea bazelor unor afaceri solide și de lungă durată, ajutând mulți antreprenori să-și atingă obiectivele propuse. Fie că sunteți o persoană fizică autorizată, un ONG sau o societate comercială, noi alocăm suficient timp pentru a vă cunoaște, pentru a înțelege afacerea dumneavoastră și a vă furniza informațiile optime pentru business-ul dumneavoastră.

Societatea noastră oferă servicii mai mult decât convenționale, este capabilă să gestioneze orice provocare financiară cu cea mai mare seriozitate la un nivel elevat de excelență și de angajament.

  • Susținem afacerile clienților noștri.
  • Oferim soluții contabile și fiscale care să ajute la îndeplinirea obiectivelor de business.
  • Operăm în conformitate cu noutățile legislative.
  • Furnizăm siguranță, claritate și încredere clienților noștri în luarea deciziilor.
  • Ușurăm munca și responsabilitatea antreprenorilor în ceea ce privește gestiunea afacerii lor.
Echipa noastră iubește ceea ce face iar clienții noștri știu acest lucru!

Cauți o firmă de contabiliate potrivită afacerii tale?

Alege Optim Tax Accounting