Entitatile infiintate incepand cu 07.07.2017 vor primi certificate de inregistrare de la Registrul Comertului cuprinzand identificatorul unic la nivel european (EUID). Frimele vechi nu au obligatia modificarii certificatului existent.

Mai jos cateva clarificari in ceea ce priveste modalitatea de atribuire a Identificatorul unic la nivel european (EUID):
-Entitatilor care se vor inmatricula in registrul comertului dupa data de 07 iulie 2017 li se va aloca un identificator unic la nivel european (EUID) prin Sistemul Informatic Integrat al Oficiului National al Registrului Comertlui, care va fi evidentiat in cuprinsul certificatului de inregistrare emis de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale
– Entitatile inregistrate la Registrul Comertului anterior datei de 07 iulie 2017 au posibilitatea, nu obligatia, sa solicite in mod expres emiterea unui nou certificat de inregistrare continand si identificatorul unic la nivel european – EUID. De asemenea, acesta poate fi eliberat odata cu inregistrarea altor mentiuni in registrul comertului.
Sursa: https://www.onrc.ro/…/comunicat_07…/comunicat_07.07.2017.docLasă un comentariu