Salarizare și administrare personal

Salarizare și administrare personal Externalizarea totală sau parțială a salarizării și administrării de personal vă oferă accesul la personal calificat care deține informații specializate, în timp ce dumneavoastră vă canalizați atenția asupra obiectivelor afacerii dumneavoastră.

Prezentare Serviciu

Pentru proprietarii de afaceri, externalizarea totală sau parțială este cea mai bună soluție pentru a nu avea bătăi de cap și de a-și folosi timpul prețios în alte scopuri cum ar fi îmbunătățirea serviciilor, deservirea clienților sau vânzări. 

Când vine vorba de servicii de salarizare și personal, pe lângă profesionalism, este nevoie de timp și de experiență. Echipa Optim Tax Accounting, formată din profesioniști și pasionați, vine în ajutorul dumneavoastră prin preluarea unor sarcinii care v-ar putea distrage atenția de la obiectivul afacerii pe care o reprezentați.

Misiunea noastră

În funcție de nevoile de business ale companiei dumneavoastră, desfășurăm servicii de salarizare și administrare personal precum cele de mai jos, fără a ne limita însă la acestea:

  • Întocmirea documentelor privind angajarea personalului, modificarea și încetarea contractelor de muncă;
  • Întocmire și transmitere Registru electronic de evidență a salariaților (REVISAL);
  • Întocmirea statelor de plată;
  • Întocmirea indemnizațiilor de concediu de prenatal, concediu postnatal, concediu medical, calculul concediilor de odihnă și al concediilor medicale;
  • Întocmirea diferitelor rapoarte solicitate de instituțiile statului în cazul obținerii de subvenții, etc.

Experții noștri au o vastă experiență în domeniul serviciilor de salarizare și vă pot oferi consultanță și asistență, în deplină confidențialitate, în activitatea de servicii de salarizare și administrare personal.

Optim Tax Accounting își asumă responsabilitatea și garantează pentru operarea cu profesionalism și confidențialitate întocmirea documentelor care privesc salarizarea și administrarea de personal a afacerii dumneavoastră. 

Într-o companie, oamenii sunt cheia, iar felul în care vă tratați angajații este modul în care vă vor trata ei clienții. 

Echipa noastră iubește ceea ce face iar clienții noștri știu acest lucru! 

Cu ce vă putem ajuta?

Pentru orice informație legată de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Părerea clienților noștri
Cauți o firmă de contabiliate potrivită afacerii tale?

Alege Optim Tax Accounting